Praktijk Vlam en Verhaeg Tandartsen

U kunt rekenen op mensgerichtheid, deskundigheid en ervaring van de Praktijk Tandarts Vlam en Verhaeg Tandartsen. Praktijk Vlam bestaat sinds 1988, en vanaf september 2023 opereren we onder de vlag van Verhaeg Tandartsen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde. Wij werken samen met een zeer kundige kring van specialisten die ons op specifieke deelgebieden ondersteunt. Onze insteek is dat voor hele specialistische deelbehandelingen ervaren specialisten nodig zijn, die dagelijks met hun specifieke werk bezig zijn.

Tandarts Vlam geniet ervan patiënten zo optimaal en persoonlijk mogelijk van goede mondzorg te voorzien. Hij verricht de meest voorkomende behandelingen zelf. Op verzoek van de patiënt wordt rekening gehouden met eventuele andere behandelingen die de patiënt op dat moment ondergaat. Zo kan amalgaam worden verwijderd onder cofferdam en onder afzuiging met Easy-clean. Hierdoor komt het amalgaam slijpsel niet in het lichaam terecht. Of kan de behandeling gedoseerd in de tijd plaatsvinden. Het werken met kinderen en met angstige patiënten gaat hem goed af.

Tandarts Marije Storm kiest bewust voor het werken in een groepspraktijk. Het is fijn om te kunnen overleggen met collega’s. Zij vindt het belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen, vertrouwen te geven en samen te werken hoe ze hun gebit schoon, verzorgd en gezond kunnen krijgen en houden.

Mondhygiëniste Greet Dorenbos heeft al meer dan 37 jaar werkervaring op het gebied van mondhygiëne en gebitsreiniging. Zij ziet het als haar grote taak u te begeleiden in het optimaal gezond houden van uw mond.

Mondhygiëniste Masoudah Anwar-Amim helpt u graag op de andere dagen.

Tandartsassistenten Agnes, Tabitha, Najiba, Kasia vervullen een spilfunctie in ons werk.

Wij werken onder de vlag van Verhaeg Tandartsen. U vindt onze andere collega’s op die website:  https://www.verhaegtandartsen.nl/nl/contact/hilversum

In onze praktijken staan aandacht aan u, voor uw gebit en mondgezondheid voorop. Behandelingen worden altijd in overleg met u uitgevoerd. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van ons werk in onze praktijk en van ons team. Ook de kwaliteit van de materialen vinden wij belangrijk. Wij zoeken die zorgvuldig uit, met als een van de criteria dat ze zo lichaamsvriendelijk als mogelijk zijn.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Goede communicatie en een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. De praktijk is kleinschalig. Wij merken dat ook zeer angstige personen en kinderen onze vriendelijke en rustige aanpak waarderen.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.